Wybe Bosch Fotografie

Contactgegevens
Adres: Conradi Veenlandstraat 12
Postcode: 9104 BN
Plaats: Damwoude
Telefoon: 0511-424000
E-mail: foto@wybebosch.nl

Voor digitale afdrukken (óók direct klaar) en fotorolletjes bent u bij ons aan het goede adres! Maar ook voor pasfoto's, fotolijsten en babycadeaus kunt u bij ons terecht. Breng eens een bezoek aan onze winkel in het winkelcentrum Damwoude.

Digitale tijdperk

Foto

Bij ons kunt u terecht voor geheugenkaarten, batterijen en fotoalbums in diverse soorten en maten, máár des te belangrijker bij ons kunt u uw foto's op twee manier af laten drukken! Via het lab voor beste kwaliteit óf direct klaar terwijl u wacht!

Uw eigen album

Foto

U kunt via klikenprint.nl een programma downloaden, waarmee u thuis uw eigen digitale fotoalbum kan samenstellen. Ook is het mogelijk een kalender, agenda of poster van uw eigen digitale foto's te bestellen!

Pasfoto's

Foto

Wij maken een mix van 6 pasfoto's. De "strenge" voor al uw officiële papieren (ook voor visum) en de lachende voor de fanclub! Maar voor de sportclub of uw werk kunt u ook bij ons terecht, wij regelen dit voor u.

Fotografie

Foto

U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van studiofoto's, foto's op locatie en bruidsfotografie. Afdrukken doen we zelf, dus ook voor de korte termijn opdrachten kunt u bij ons terecht!

Fotolijsten

Foto

Eenmaal een serie laten maken en een mooie foto besteld, dan hoort er natuurlijk een prachtige lijst omheen om het plaatje af te maken. Bij ons is de keuze reuze in soort en formaat.

Babycadeaus

Foto

Voor de kleine een cadeaumand maken kost tijd, daarom bij ons op voorraad! Met een album, lijstje, aardigheidje en een slabje of sokjes. Ook is er een enorme keus in babyalbums, met de eerste bladzijden bedrukt.