Foto & Video van der Kloet B.V.

Contactgegevens
Adres: Lelystraat 93 O / 93 E
Postcode: 3364 AH
Plaats: Sliedrecht
Telefoon: 0184-412487
E-mail: info@kloet-foto.nl

Sinds 1912 de beeldspecialist en nu gevestigd op het industrieterrein Nijverwaard te Sliedrecht. Uw specialist voor een gedegen advies is dus gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

PASFOTO'S

Foto

Pasfoto's nodig voor visum, rijbewijs of paspoort, bij ons kunt u terecht. Wij maken pasfoto's die voldoen aan de laatste pasfoto eisen!

AFDRUKSERVICE

Foto

Wij drukken uiteraard nog steeds foto's af in de wel bekende kwaliteit. Vergrotingen in alle maten en foto op canvas, alle service wordt nog steeds verleend.

FOTOGRAFIE

Foto

Of het nu gaat om industriele fotografie of een briljante bruidsreportage, alles is mogelijk. Uiteraard hebben wij een grote studio voor het maken van een babyfoto tot een groepsfoto.

DE BESTE AANBIEDING

Foto

Daar wij geen fysieke winkel meer hebben, staan alle aanbiedingen op deze site van klikenprint. Voor andere aanbiedingen bel en wij doen u een goed voorstel.

EXCLUSIEVE ALBUMS

Foto

Naast het uitgebreide assortiment Klik en Print albums, hebben wij de mogelijkheid tot exclusieve boeken te verzorgen. Tevens kunnen wij prachtige albums verzorgen voor de mooiste dag van jullie leven.

FOTORETOUCHE

Foto

Wij zijn reeds jaren specialist met Photoshoppen, om bijvoorbeeld uw dierbare foto's weer als nieuw te maken.