Foto de Leng

Contactgegevens
Adres: Peulenstraat 206
Postcode: 3371 AS
Plaats: Hardinxveld Giessendam
Telefoon: 0184-614041
E-mail: info@fotodeleng.nl

Een jong ondernemend bedrijf in het hart van Hardinxveld-Giessendam. Uw specialist in foto- & videocamera's, lijsten, statieven enz. Kortom alles wat u bij een fotospeciaalzaak verwacht.

Officiƫle Pasfoto's

Foto

U kunt bij ons terecht voor alle soorten pasfoto's. Door ons gemaakte pasfoto's voldoen aan de nieuwe Europese pasfoto eisen!

Bruidsfotografie

Foto

Jullie huwelijksdag heeft een eigen karakter en dat is iets waar wij graag op inspelen. Jullie foto's maken op een locatie die voor jullie heel speciaal is, het album ingeplakt op een manier waarvan jullie zeggen: "Dat is wat bij ons hoort."

Afdrukservice

Foto

Met onze eigen afdrukservice kunnen wij in huis zowel uw digitale bestanden als uw analoge negatieven ontwikkelen en afdrukken. Alles gebeurt in huis en wordt met uiterste zorg behandeld. Van een 1 uur service tot een canvas vergroting.

Fotografie cursus

Foto

Voor de spiegelreflex gebruiker hebben wij een basis cursus en een cursus portretfotografie. Voor info: info@fotodeleng.nl of kijk op www.fotodeleng.nl

Kennis en advies

Foto

In onze winkel vindt u een uitgebreide selectie van foto- & videocamera's, lijsten, albums, printers, tassen, statieven enz. Wij geven u graag advies bij de aanschaf van uw product.

Portretfotografie

Foto

Een portretfoto van jezelf of misschien wel een prachtig tijdsbeeld met je partner als dierbare herinnering? Bij Foto de Leng in de studio kunt u hiervoor terecht. Wij bieden u diverse achtergronden en belichtingsmogelijkheden.