Foto Lux Multimedia

Contactgegevens
Adres: Bergstraat 3
Postcode: 6041 ES
Plaats: Roermond
Telefoon: 0475-330349
E-mail: info@foto-lux.nl

De digitale foto- en videospeciaalzaak voor Roermond en omstreken.Een groot assortiment camera's van compact tot professioneel.Tevens ruime keuze in accessoires,fotolijsten,albums,statieven enz.

*Koopazondag elke eerste zondag van de maand.

OFFICIELE PASFOTO'S

Foto

U kunt bij ons terecht voor alle soorten pasfoto's. Door ons gemaakte pasfoto's voldoen aan de nieuwe pasfoto eisen! Wij maken niet alleen pasfoto's voor het paspoort. Ook voor pasfoto's voor een visum of ov-kaart kunt u bij ons terecht.

AFDRUKSERVICE

Foto

Op het gebied van het afdrukken van foto's is bijna niets onmogelijk. Een snelle directklaar afdruk, vergrotingen in alle maten of een canvasprint. Niets is te gek! Onze intake stations staan voor uw klaar als u in alle rust zelf uw selectie wilt maken.

FOTORETOUCHE

Foto

Heeft u oude en/of dierbare foto's die beschadigd zijn? Of waar een achtergrond of persoon hinderlijk in beeld is? Wij kunnen met fotoretouche uw dierbare foto's weer als nieuw maken! Vraag naar de mogelijkheden.

FOTOGRAFIE

Foto

Een mooie studiofoto, bedrijfsfotografie of een reportage van je trouwdag? Wij verzorgen het allemaal. Als geen ander weten wij de juiste momenten in een ongedwongen sfeer vast te leggen op een onvergetelijke foto(serie).

DE BESTE AANBIEDING

Foto

In onze winkel staat een geweldige selectie van producten op het gebied van fotografie en video. Met onze kennis zullen wij u natuurlijk het beste advies geven voor uw mooie aankoop. En hebben we iets niet in huis? Dan bestellen wij het speciaal voor u!

EXCLUSIEVE ALBUMS

Foto

Naast het uitgebreide assortiment Klik en Print albums, hebben wij in onze winkels de mogelijkheid zeer exclusieve high gloss boeken te verzorgen. Voor uw meest dierbare foto's! Ook kunnen wij uw trouwreportage opmaken in zo'n prachtig album!