Foto Ben Romp

Contactgegevens
Adres: Troosterhof 1
Postcode: 3571 NC
Plaats: Utrecht
Telefoon: 030-2722222
E-mail: info@fotoromp.nl

Al meer dan 30 jaar zijn wij de fotospeciaal zaak van Utrecht. Gespecialiseerd in het direct afdrukken van uw (digitale) foto's en fotoboeken. Wij hebben de kennis en de apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kom eens kijken!!

OFFICIELE PASFOTO'S

Foto

U kunt bij ons terecht voor alle soorten pasfoto's. Door ons gemaakte pasfoto's voldoen aan de nieuwe pasfoto eisen! Wij maken niet alleen pasfoto's voor het paspoort. Ook voor pasfoto's voor een visum of ov-kaart kunt u bij ons terecht.

XXL-POSTER / COLLAGE

Foto

Van uw mooiste foto een mooie poster. Tot 60x180cm mogelijk. Of een collage van uw beste foto's, ook leuk voor voor een huwelijk, verjaardag etc. Posters zijn ook klaar in een uur.

AFDRUKSERVICE

Foto

Op het gebied van het afdrukken van foto's is bijna niets onmogelijk. Een snelle directklaar afdruk, vergrotingen in alle maten of een canvasprint. Niets is te gek! Onze intake stations staan voor uw klaar als u in alle rust zelf uw selectie wilt maken.

DE BESTE AANBIEDING

Foto

In onze winkel staat een geweldige selectie van producten op het gebied van fotografie en video. Met onze kennis zullen wij u natuurlijk het beste advies geven voor uw mooie aankoop. En hebben we iets niet in huis? Dan bestellen wij het speciaal voor u!

FOTORETOUCHE

Foto

Heeft u oude en/of dierbare foto's die beschadigd zijn? Of waar een achtergrond of persoon hinderlijk in beeld is? Wij kunnen met fotoretouche uw dierbare foto's weer als nieuw maken! Vraag naar de mogelijkheden

ALBUMS DIRECT KLAAR

Foto

Naast het uitgebreide assortiment Klik en Print albums, hebben wij in onze winkels de mogelijkheid om direct een fotoalbum te maken. De albums zijn in verschillende uitvoeringen te maken.