Fotoshop van Leeuwen

Contactgegevens
Adres: Bozenhoven 16
Postcode: 3641 AG
Plaats: Mijdrecht
Telefoon: 0297-286841
E-mail: info@fotoshopvanleeuwen.nl

Onze winkel in Mijdrecht is gelegen aan de rand van het gezellige centrum. Vanuit het gehele centrum zijn wij gemakkelijk te voet bereikbaar. Met de gratis parkeergelegenheid voor de deur en om de hoek is onze winkel ook met de auto goed te bereiken.

OFFICIELE PASFOTO'S

Foto

U kunt bij ons terecht voor alle soorten pasfoto's. Door ons gemaakte pasfoto's voldoen aan de nieuwe pasfoto eisen! Wij maken niet alleen pasfoto's voor het paspoort. Ook voor pasfoto's voor een visum of ov-kaart kunt u bij ons terecht.

FOTOGRAFIE

Foto

Een mooie studiofoto, bedrijfsfotografie of een reportage van je trouwdag? Wij verzorgen het allemaal. Als geen ander weten wij de juiste momenten in een ongedwongen sfeer vast te leggen op een onvergetelijke foto(serie).

AFDRUKSERVICE

Foto

Op het gebied van het afdrukken van foto's is bijna niets onmogelijk. Een snelle directklaar afdruk, vergrotingen in alle maten of een canvasprint. Niets is te gek! Onze intake stations staan voor uw klaar als u in alle rust zelf uw selectie wilt maken.

DE BESTE AANBIEDING

Foto

In onze winkel staat een geweldige selectie van producten op het gebied van fotografie en video. Met onze kennis zullen wij u natuurlijk het beste advies geven voor uw mooie aankoop. En hebben we iets niet in huis? Dan bestellen wij het speciaal voor u!

Foto

Foto